Quí som
Video reportatge on podràs coneixens.
ESMUVI Escola de Música, neix gràcies a l'esforç de diverses associacions musicals de la ciutat de Vinaròs, per a crear un nou marc formatiu musical on es desenvolupen tots els diferents àmbits que la música ens ofereix.

La nostra oferta formativa consta de onze àrees definides:

aula de llenguatge i sensibilització musical
aula instrumental de corda
aula de música tradicional
aula de música moderna
aula de música per adults
aula multi-música
aula de dansa
aula de teatre
aula de batukada i batukids
aula de tècniques d'estudi
aula de salut (ioga, pilates i la musicoteràpia)
ESMUVI, Escola de Música, neix gràcies a l'esforç de diverses associacions musicals de la ciutat de Vinaròs, Coral Infantil Misericòrdia, Colla de Dolçaina i Tabal, Montsià Maestrat Música, Ball de Dimonis de Vinaròs i Coral Juvenil Sant Sebastià, per a crear un nou marc formatiu musical on es desenvolupen tots els diferents àmbits que la música ens ofereix.

La nostra oferta formativa tindrà cinc àrees definides: l'aula de coneixements musicals, l'aula de música vocal, l'aula de música instrumental, l'aula de música tradicional, l'aula de música moderna, l'aula de dansa i l'aula de teatre per així oferir un espai educatiu a tots els diferents  interessos i col·lectius musicals i artístics.

L'ESMUVI vol crear una oferta diversificada per al més ampli ventall d'edats i permetre així l'aprenentatge de la música al llarg de la vida. D'aquesta manera, es tindrà especial interès tant en l'aprenentatge primerenc de la música per a xiquets i xiquetes, com per a persones adultes.
La nostra missió és:

“L'ESMUVI és una escola de música oberta a les necessitats musicals  de persones de qualsevol edat i a tots els estils musicals, oferint música coral, instrumental, tradicional i moderna i adaptada al funcionament i organització del S.XXI, per a donar una experiència viva i compartida de la música amb la màxima qualitat metodològica i de professorat”.

La nostra visió és:

“Ser una escola de música que, amb l'experiència del passat i els coneixements del present, obri els nous camins de l'educació musical,convertint-se en referent de qualitat educativa, social i cultural a nivell local i comarcal”.

Subscriu-te als nostres correus de notícies

El teu nom:

El teu correu electrònic:


Seguix-nos en: facebook


tel.: +34 964 828 884