Activitats, assajos i actuacions d'esmuvi batucada
L'aula de corda a l'ESMUVI, esdevé una alternativa educativa en l'àmbit musical de la nostra comarca.

Mitjançant l'amor per la música i l'instrument, i potenciant el talent natural de l'alumne es forma l'artista i s'eixampla el sentiment.
Dins l'aula de música instrumental treballarem tota la part d'instruments de corda: violí, viola, violoncel i els diferents grups orquestrals i de música de cambra. També el piano i la guitarra clàssica.
Els alumnes amb talent tenen el seu lloc a l'ESMUVI. El talent s'apren així que: Comença ja¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Article de gran importància per a saber que cal fer i no equivocar-nos en els interessos musicals tant d'alumnes com dels nostres fills.
Dins l'aula de música moderna tindrem la guitarra elèctrica, el baix elèctric, la bateria, percussió llatina i cant modern.
Els objectius educatius de l'ESMUVI s'adeqüen als que la Llei valenciana de la Música en el seu art.19 disposa com a objectius que han de tenir les escoles de música de la Comunitat Valenciana.

L'ESMUVI intentarà, dins les seues possibilitats, seguir els principis i compromisos expressats dins l'Agenda 21 de la cultura. Així la responsabilitat social, el dret dels ciutadans a l'accés i participació de la cultura, la funció que té la cultura per a desenvolupar el nostre territori així com la cooperació i responsabilitat ciutadana, seran la nostra guia per a donar i oferir les bases per a una cultura del S.XXI.
Dins l'aula de música tradicional tindrem els instruments tradicionals de les nostres terres com són la dolçaina i la percussió tradicional amb el tabal.
Dins l'aula de música vocal treballarem tot allò relacionat amb la veu i el cant coral.
pàgines: 1 2 3

Subscriu-te als nostres correus de notícies

El teu nom:

El teu correu electrònic:


Seguix-nos en: facebook


tel.: +34 964 828 884