Un dels objectius educatius de l'escola és fer de la música un mitjà d'expressió, tant per al públic amateur com per als que vulguen dedicar-se més profundament, es tindrà com a centre de l'aprenentatge a l'individu i les seues pròpies necessitats i interessos musicals.
Fem públic ja el nostre video que ja podeu compartir i mostrar a tota la humanitat. Gràcies a tots els que vau participar. Tot esforç té la seua recompensa.
https://youtu.be/WCvL9Lewa4k
Dins l'aula de música instrumental treballarem tota la part d'instruments de corda: violí, viola, violoncel i els diferents grups orquestrals i de música de cambra. També el piano i la guitarra clàssica.
Activitats, assajos i actuacions d'esmuvi batucada
Article de gran importància per a saber que cal fer i no equivocar-nos en els interessos musicals tant d'alumnes com dels nostres fills.
Dins l'aula de música moderna tindrem la guitarra elèctrica, el baix elèctric, la bateria, percussió llatina i cant modern.
L'aula de corda a l'ESMUVI, esdevé una alternativa educativa en l'àmbit musical de la nostra comarca.

Mitjançant l'amor per la música i l'instrument, i potenciant el talent natural de l'alumne es forma l'artista i s'eixampla el sentiment.
Dins l'aula de música tradicional tindrem els instruments tradicionals de les nostres terres com són la dolçaina i la percussió tradicional amb el tabal.
Dins l'aula de música vocal treballarem tot allò relacionat amb la veu i el cant coral.
pàgines: 1 2 3

Subscriu-te als nostres correus de notícies

El teu nom:

El teu correu electrònic:


Seguix-nos en: facebook


tel.: +34 964 828 884