Coneix els professors de l'escola.
Publicat el 26/07/10

SENSIBILITZACIÓ MUSICAL I SOLFEIG

Juanjo Bas Forner, Vinaròs. Títol Superior de Clarinet pel C.S.M. de València on també va realitzar els seus estudis de composició, instrumentació, harmonia, contrapunt i cant. És diplomat en magisteri d'educació musical per la Universitat de València(1996), llicenciat en direcció d'orquestra per la A.B. of the Royal Schools of Music de Londres, diplomat en educació musical Willems a Barcelona l'any 1999. Ha realitzat el Màster en Estètica i Creativitat musical per la Universitat de València i post-grau en gestió cultural per la Universitat Jaume I de Castelló així com un Màster de direcció d'orquestra a l'ESMUC a Barcelona. Actualment és director de MoMa Orquestra de Cambra i fundador del conjunt de música de cambra Vinaròs Ensemble. És professor de música de l'IES José Vilaplana de Vinaròs des de l'any 2001.


SENSIBILITZACIÓ  MUSICAL

judith                                    

Judith Ferres Chaler va començar els seus estudis musicals als 8 anys d’edat i uns anys més tard els estudis de flauta travessera i ha seguit formant-se fins l’actualitat. És Diplomada en Magisteri Infantil i Tècnic Especialista en Jardí d’Infància i té el Certificat Oficial Administratiu de Coneixements de Valencià Grau Mitjà. A l’any 2000 va assitir a un Taller de Cant Coral al Conservatori Superior de Música de Castelló i a un curs de Cant i Tècnica Coral fet per la Regidoria de Cultura de Vinaròs. Als anys 2006 i 2007 va assistir a dos cursos de Direcció Coral realitzats per la Societat Musical Joventuts Unides de La Sènia. Actualment i desde 2011 és codirectora de l’Orfeó Vinarossenc, i subdirectora de la Coral Juvenil Sant Sebastià de Vinaròs desde l’any 2001.

                                   


PIANO


VIOLÍ

        

David Guzmán Barneto, Vinaròs.

Obté la llicenciatura en l'especialitat de violí al Conservatori Superior de Música “Eduardo Martínez Torner” de Oviedo, amb José Ramón Hevia Álvarez com a professor. Ha sigut membre d’orquestres com la Jove Orquestra Simfònica de Castelló, Orquestra Simfònica de Castelló, Orquesta Clásica de Asturias, membre fundador de l’Orquestra Barroc Eufònic, i ha rebut classes de professors com Manuel Puig, Jordi Mora, Quartet Quiroga. Classes dimarts i dimecres.


VIOLÍ, VIOLA I LLENGUATGE MUSICAL


       

Santiago Romero i Beltran, Vinaròs.

Professor de Mètode Suzuki en Violí i Viola. Solista de l'Orquestra de Càmbra de València i membre de la Orquestra Lírica de Castelló. Estudia el grau Superior de viola al Conservatori del Liceu de Barcelona amb Paul Cortese i finalitza al Conservatori Superior de Música d'Asturies amb Wieslaw Recucky Krupa.  Ha format part de l'Orquestra Iberoamericana de Catalunya, Orquestra SImfònica de Sant Cugat, Jove Orquestra Simfònica de Castelló, Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans, Jove Orquestra Nacional de Catalunya. Ha estudiat amb mestres de reconegut prestigi internacional com: Manfredo Craemer, Balazs Maté, Mihaela Dimitrescu, Igor Suliga, David Quiggle, Elisabeth Gex i Jonathan Brown (Quartet Casals). 


GUITARRA


DOLÇAINA

Cristobal Aixendri Lleixà, Els Regers.

Ha cursat els estudis de dolçaina a l'aula de música tradicional i popular de Tortosa obtenint així les titulacions de instrumentista i mestre en l'especialitat de dolçaina. Ha realitzat cursos de tecniques    d'improvització i ha col.laborat en l'enregistrament d'alguns CD's. Es dedica a la pedagogia de la dolçaina de l'any 2005. Actualment porta la direcció de la colla de dolçaina i tabal de Vinaròs i l'Aguilot. Classes dimarts de vesprada.


TABAL I PERCUSSIÓ TRADICIONAL

Jordi Sanç Rios, Vinaròs.

Titolat com a Músic Tradicional a l'Aula de Música Tradicional de Catalunya i alumne durant 10 anys  d'Alejandro Blai a València dins l'assignatura de tabal i percussions tradicionals. S'ha recorregut bona part de la Península Ibèrica tocant les percussions tradicionals i nodrint-se de tocs d'altres llocs. 


Dori Leon Serret, Vinaròs. 

Professora de dansa.

Titolada per la Royal Academy of Dancing, s'ha format en ballet clàssic: tècnica Vaganova, Cechetti, escola anglesa i escola cubana. També s'ha format en Dansa contemporanea: tècnica Martha Graham, Horton i en Escuela bolera amb el professor Joan Magriña. Ha sigut ballarina solista al Gran Teatre del Liceu (Barcelona) i en el Teatro Arriaga (Bilbao) així com parella de ball delballarí i coreògraf Ramón Oller.


Articles relacionats:
L'ESMUVI sempre necessita bons professors.
Article de gran importància per a saber que cal fer i no equivocar-nos en els interessos musicals tant d'alumnes com dels nostres fills.
Llegeix tota la nostra oferta educativa de cadascuna de les nostres aules.
Els objectius educatius de l'ESMUVI s'adeqüen als que la Llei valenciana de la Música en el seu art.19 disposa com a objectius que han de tenir l...

Subscriu-te als nostres correus de notícies

El teu nom:

El teu correu electrònic:


Seguix-nos en: facebook
DilemaGrafic


tel.: +34 648 472 401