Aula de Formació Musical
Publicat el 17/05/10

Dins l'aula de formació musical tindrem tota aquella matèria de desenvolupament no instrumental o vocal del centre.

L'aula té com a prioritat el desenvoplupament musical i expressiu de les persones ja des de ben menuts i formar a les persones adultes o majors que no han tingut o pogut tenir accés a la música.

Durant el S.XX han aparegut diverses metodologies per a l'ensenyament de la música´. Les més importants són: el mètode Suzuki per a l'introducció instrumental del més petits, el mètode Dalcroze on treballa la música a traves del moviment i el coneixemnt del cos humà i el mètode Willems, la més completa de totes, ja que tracta tots els àmbits educatius que la música ofereix i que serà la nostra referència metodològica i humana no sols d'aquesta aula si no de tot el centre.

Introduirem la sensibilització musical a partir dels dos anys complerts en diferents graus de coneixement seguit del solfeig.

També la música i moviment tant necessari en aquestes edats a partir dels tres anys.

Ens és molt important l'educació musical per als adults, i farem grups especials per a les diverses necessitats que tenen, ja que tots tenen uns coneixements previs i uns interessos diversos.

Articles relacionats:
Un dels objectius educatius de l'escola és fer de la música un mitjà d'expressió, tant per al públic amateur com per als que vulguen dedicar-s...
Dins l'aula de Dansa treballarem tot allò relacionat amb el mon del moviment corporal.
Ballet, danses del mon, etc.
Dins l'aula de música tradicional tindrem els instruments tradicionals de les nostres terres com són la dolçaina i la percussió tradicional amb...
Dins l'aula de música instrumental treballarem tota la part d'instruments de corda: violí, viola, violoncel i els diferents grups orquestrals i d...
Dins l'aula de música moderna tindrem la guitarra elèctrica, el baix elèctric, la bateria, percussió llatina i cant modern.

Subscriu-te als nostres correus de notícies

El teu nom:

El teu correu electrònic:


Seguix-nos en: facebook
DilemaGrafic


tel.: +34 648 472 401