Aula de Formació Musical
Publicat el 17/5/10

Dins l'aula de formació musical tindrem tota aquella matèria de desenvolupament no instrumental o vocal del centre.

L'aula té com a prioritat el desenvoplupament musical i expressiu de les persones ja des de ben menuts i formar a les persones adultes o majors que no han tingut o pogut tenir accés a la música.

Durant el S.XX han aparegut diverses metodologies per a l'ensenyament de la música´. Les més importants són: el mètode Suzuki per a l'introducció instrumental del més petits, el mètode Dalcroze on treballa la música a traves del moviment i el coneixemnt del cos humà i el mètode Willems, la més completa de totes, ja que tracta tots els àmbits educatius que la música ofereix i que serà la nostra referència metodològica i humana no sols d'aquesta aula si no de tot el centre.

Introduirem la sensibilització musical a partir dels dos anys complerts en diferents graus de coneixement seguit del solfeig.

També la música i moviment tant necessari en aquestes edats a partir dels tres anys.

Ens és molt important l'educació musical per als adults, i farem grups especials per a les diverses necessitats que tenen, ja que tots tenen uns coneixements previs i uns interessos diversos.

Articles relacionats:
Un dels objectius educatius de l'escola és fer de la música un mitjà d'expressió, tant per al públic amateur com per als que vulguen dedicar-s...
Dins l'aula de música tradicional tindrem els instruments tradicionals de les nostres terres com són la dolçaina i la percussió tradicional amb...
Dins l'aula de música instrumental treballarem tota la part d'instruments de corda: violí, viola, violoncel i els diferents grups orquestrals i d...
Dins l'aula de música moderna tindrem la guitarra elèctrica, el baix elèctric, la bateria, percussió llatina i cant modern.
Dins l'aula de música vocal treballarem tot allò relacionat amb la veu i el cant coral.

Subscriu-te als nostres correus de notícies

El teu nom:

El teu correu electrònic:


Seguix-nos en: facebook


tel.: +34 964 828 884