Presentació
Publicat el 15/2/11

PRESENTACIÓ

ESMUVI Escola de Música, neix gràcies a l'esforç de diverses associacions musicals de la ciutat de Vinaròs, per a crear un nou marc formatiu musical on es desenvolupen tots els diferents àmbits que la música ens ofereix.

La nostra oferta formativa consta de onze àrees definides amb la finalitat de concretar i oferir el major nombre de possibilitats musico-artístiques i pedagògiques:

 • aula de llenguatge i sensibilització musical
 • aula instrumental de corda
 • aula de música tradicional
 • aula de música moderna
 • aula de música per adults
 • aula multi-música
 • aula de dansa
 • aula de teatre
 • aula de batukada i batukids
 • aula de tècniques d'estudi
 • aula de salut (ioga, pilates i la musicoteràpia)


L'ESMUVI vol crear una oferta diversificada per al més ampli ventall d'edats i permetre així l'aprenentatge de la música al llarg de la vida. D'aquesta manera, es tindrà especial interès tant en l'aprenentatge primerenc de la música per a xiquets i xiquetes, persones adultes, així com per a persones amb dificultats d'aprenentatge, si es dona el cas.

Ja que un dels objectius educatius de l'escola és fer de la música un mitjà d'expressió, tant per al públic amateur com per als que vulguen dedicar-se més profundament, es tindrà com a centre de l'aprenentatge a l'individu i les seues pròpies necessitats i interessos musicals. Per això, es seguiran les pedagogies musicals més innovadores i eficients per a fer que els nostres alumnes obtinguen els millors resultats i sempre dins de la millor qualitat humana i sensitiva. També es promourà la pràctica de diversos instruments per part dels alumnes per a facilitar que siguen multi-instrumentistes. La pràctica de diversos instruments ajuda, millora i desenvolupa les capacitats i habilitats dels músics. Ja no és la època on la gent només sabia tocar un instrument.

L'ESMUVI vol fer de la pràctica musical en grup, l'eix vertebrador de l'aprenentatge musical. Així, es crearan grups vocals i instrumentals adaptats a les diferents edats i nivells dels alumnes. Aquest pràctica musical en grup, vol fer viure als alumnes la part més lúdica i expressiva que la música té, però sobretot el seu aspecte socialitzador al més alt nivell ja que la pràctica en grup transmet solidaritat, harmonia, empatia i capacitat d'unió per a expressar sentiments humans.

Els projectes de l'ESMUVI són grans àrees musicals i educatives que s'integren en el funcionament diari de l'escola i que degut a la seua importància mereixen tindre una consideració com a projecte. Aquests projectes aniran desenvolupant-se i augmentant a mesura que l'escola es faça més gran.

També volem fer de l'ESMUVI una escola moderna i adaptada als temps actuals en el seu funcionament, organització, comunicació i activitats educatives que es duran a terme. Així la nostra pàgina web serà un punt important de comunicació directa amb els nostres alumnes i les seues famílies.

L'ESMUVI està registrada al registre de centres docents de la Conselleria d 'Educació.

Gràcies i disfruteu de la música.

Video reportatge on podràs coneixens.
ESMUVI, Escola de Música, neix gràcies a l'esforç de diverses associacions musicals de la ciutat de Vinaròs, Coral Infantil Misericòrdia, Coll...
La nostra missió és:

“L'ESMUVI és una escola de música oberta a les necessitats musicals  de persones de qualsevol edat i a tots els est...

Subscriu-te als nostres correus de notícies

El teu nom:

El teu correu electrònic:


Seguix-nos en: facebook


tel.: +34 964 828 884