Música i familia
Publicat el 14/5/10

PROJECTE MÚSICA I FAMÍLIA

No pot haver millor activitat per a unir la família que la música, ja que crea una connexió i empatia única entre pares i fills. Això ja ho notem quan cantem cançons infantils amb els nostres fills, però, perquè ens quedem en aquest punt?. Anem més enllà i fem música en família!

La nostra és una aposta valenta i decidida per a crear vincles familiars forts, fent de la música un punt lúdic, de convivència i d'alegria, d'unió i de socialització per a tota la família i durant tota la vida.

Com? És molt fàcil. Aprèn el mateix instrument que el teu fill anant junts a aprendre música. Així, no cal que estigues esperant que acabe la seua classe. Tant fàcil i tant bonic com això. Compartireu les mateixes peces musicals, el temps d'estudi, les dificultats i les gratificacions que dóna la música, en família. No hi haurà res que motive més al teu fill/a per a estudiar música que veure el seu pare com aprèn amb ell. També pots assistir a les classes de sensibilització i solfeig i participar cantant, ballant i descobrint la música.

Potser molts pares pensen que no estan en edat de començar a tocar un instrument, que mai han tingut facilitat i habilitat musical, que ja és massa tard per a ells i que la música ja no pot estar en les seves vides, però no és cert. No et deixes vèncer per les teues pors i no deixes passar el moment de poder gaudir de la música amb família, amb la teua. Tocar juntament amb els teus fills i filles és un acte de satisfacció immens.

Per a facilitar això, aquest projecte és totalment gratuït per als mares o mares interessats. Sols avisa'ns per a poder-te posar un cadira. Al full de matrícula, assenyala Projecte Música amb família.

Deixa que l'art més sublim entre en la teua vida i la teua família. Connecta amb els teus fills.
 

Articles relacionats:
Els projectes de l'ESMUVI són grans àrees musicals, educatives, culturals i humanes que el centre pren com a guia de les seues accions.
Degut a...
L'aula de corda a l'ESMUVI, esdevé una alternativa educativa en l'àmbit musical de la nostra comarca.

Mitjançant l'amor per la música i l'in...
Els alumnes amb talent tenen el seu lloc a l'ESMUVI. El talent s'apren així que: Comença ja¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
La manera d'aprendre música des de la part pràctica.
La veu, el millor mitjà d´expressió humana.

Subscriu-te als nostres correus de notícies

El teu nom:

El teu correu electrònic:


Seguix-nos en: facebook


tel.: +34 964 828 884