Escola Coral
Publicat el 14/5/10

 PROJECTE ESCOLA CORAL.

La importància de la música coral durant tota la història de la música ha sigut única. De fet l'evolució de la música, de l'home i la música vocal han sigut inseparables.
L'ESMUVI conscient de la necessitat que hi ha de recuperar el cant coral i millorar la seua qualitat, posa en marxa aquest projecte d'escola coral que pretén formar musicalment i vocalment a totes les persones mitjançant el cant coral.
A més la capacitat educativa de la música coral es reconeguda per la seua eficacia i qualitat per moltes raons, però degut a que és l'instrument propi dels humans, desenvolupa capacitats en la parla, cognitives, memorístiques, etc. que desenvolupa els xiquets i xiquetes per damunt de tot. No fer cant coral és una mancança que mols músics professionals tenen. Per això, l'ESMUVI donarà màxima prioritat a aquest projecte.
Així des dels més petits fins els adults poden començar a cantar, aprendre tècnica vocal i llenguatge musical. Es crearan per aconseguir això, diversos grups corals infantils, mitjans, juvenils i d'adults.

Articles relacionats:
Els projectes de l'ESMUVI són grans àrees musicals, educatives, culturals i humanes que el centre pren com a guia de les seues accions.
Degut a...
L'aula de corda a l'ESMUVI, esdevé una alternativa educativa en l'àmbit musical de la nostra comarca.

Mitjançant l'amor per la música i l'in...
Els alumnes amb talent tenen el seu lloc a l'ESMUVI. El talent s'apren així que: Comença ja¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
La manera d'aprendre música des de la part pràctica.
EL projecte més bonic de la nostra escola. No deixes que te'l conten els que sí participen.

Subscriu-te als nostres correus de notícies

El teu nom:

El teu correu electrònic:


Seguix-nos en: facebook


tel.: +34 964 828 884