Davant la situació actual de confinament degut al COVID-19 i la suspensió de classes indefinidament, hem hagut d'adaptar les classes.
Gràcies a la tecnologia podem adaptar-nos a aquest moment i ja estem fent classes de manera online. Poquet a poquet tots els professors aniran contactant amb els nostres alumnes per a que l'aprenentatge musical no pare i els nostres joves alumnes continuen fent musica i dansa. Endavant i salut.
Després de l'estiu tornem a començar les classes el dia 9 de setembre. Com sempre amb més idees i energia. Podeu passar per l'escola per acabar de confirmar horaris i començament del grups, així com informació per a noves matrícules. Horari de secretaria de 16:30h a 19:30 de dilluns a divendres
ESMUVI, Escola de Música, neix gràcies a l'esforç de diverses associacions musicals de la ciutat de Vinaròs, Coral Infantil Misericòrdia, Colla de Dolçaina i Tabal, Montsià Maestrat Música, Ball de Dimonis de Vinaròs i Coral Juvenil Sant Sebastià, per a crear un nou marc formatiu musical on es desenvolupen tots els diferents àmbits que la música ens ofereix.

La nostra oferta formativa tindrà cinc àrees definides: l'aula de coneixements musicals, l'aula de música vocal, l'aula de música instrumental, l'aula de música tradicional, l'aula de música moderna, l'aula de dansa i l'aula de teatre per així oferir un espai educatiu a tots els diferents  interessos i col·lectius musicals i artístics.

L'ESMUVI vol crear una oferta diversificada per al més ampli ventall d'edats i permetre així l'aprenentatge de la música al llarg de la vida. D'aquesta manera, es tindrà especial interès tant en l'aprenentatge primerenc de la música per a xiquets i xiquetes, com per a persones adultes.
Inscripcions i informació per a cantaires i acompanyants.
L'ESMUVI sempre necessita bons professors.
Els projectes de l'ESMUVI són grans àrees musicals, educatives, culturals i humanes que el centre pren com a guia de les seues accions.
Degut a la seua importància, mereixen tenir un tracte diferenciat i reconegut, considerar-los com un projecte i explicar-los a tot el mon. Així els nostres projectes són:
Projecte Música i família
Projecte Orquestra Escola
Projecte Escola Coral
Projecte Apadrina amb un instrument
Projecte Música i talent
Projecte Aprenentatge al llarg de la vida
Video reportatge on podràs coneixens.
ESMUVI Escola de Música, neix gràcies a l'esforç de diverses associacions musicals de la ciutat de Vinaròs, per a crear un nou marc formatiu musical on es desenvolupen tots els diferents àmbits que la música ens ofereix.

La nostra oferta formativa consta de onze àrees definides:

aula de llenguatge i sensibilització musical
aula instrumental de corda
aula de música tradicional
aula de música moderna
aula de música per adults
aula multi-música
aula de dansa
aula de teatre
aula de batukada i batukids
aula de tècniques d'estudi
aula de salut (ioga, pilates i la musicoteràpia)
Un dels objectius educatius de l'escola és fer de la música un mitjà d'expressió, tant per al públic amateur com per als que vulguen dedicar-se més profundament, es tindrà com a centre de l'aprenentatge a l'individu i les seues pròpies necessitats i interessos musicals.
pàgines: 1 2 3

Subscriu-te als nostres correus de notícies

El teu nom:

El teu correu electrònic:


Seguix-nos en: facebook


tel.: +34 964 828 884